Általános Szerződési Feltételek / Tájékoztató


I.
A WebShop célja
Az eRegistrator WebShop igénybevételével Önnek lehetősége nyílik arra, hogy számítógépes jegyértékesítési rendszeren keresztül a sorban állás elkerülésével bankkártyája segítségével megvásárolja a kiválasztott rendezvényre vagy kiállítására (a továbbiakban: a "Rendezvény") szóló jegyeket. A jegyeket az eRegistrator rendszer üzemeltetője az EXPO-Informatika Kft. (a továbbiakban: a "Szolgáltató") a rendezvény szervezőjének (Halász Ferenc - Bogármesteri Hivatal, 8087 Alcsútdoboz, Kastély 10., Adószám: 76915459-1-27) megbízásából eTicket formájában bocsátja az Ön rendelkezésére.

A jelen eRegistrator Webshop Tájékoztató (a továbbiakban: a "Tájékoztató") elfogadása az eRegistrator Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele, mely a vásárlás általános feltételeit, valamint a részletes vásárlói tájékoztatót tartalmazza. A Tájékoztató elfogadásának minősül, ha Ön az eRegistrator Webshop-ban a Fizetést megkezdi.

II.
A Felek meghatározása
2.1 A Szolgáltató adatai:

Neve: EXPO-Informatika Kft.
Ügyvezető: Sváb Tamás
Székhely: 1096 Budapest, Sobieski J. 22-24.
Telephely: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. C pavilon 209.
Cégjegyzékszám: 01-09-882628
Adószám: 13973449-2-43
Bankszámlaszám: 11714006-20448688
E-mail: ugyfelszolgalat@eregistrator.hu
Telefon: +36 1 263-6022

2.2 A Vásárló
Aki az eRegistrator felületén keresztül (a továbbiakban: "eRegistrator Webshop") eTicket-et vásárol.

III.
Az eTicket

Az eTicket egy teljes értékű elektronikus jegy. Az eTcket-en lévő számsor és vonalkód a rendelés azonosításához szükséges összes információt tartalmazza. Segítségével egyértelműen beazonosítható a jegy, ezért nincs szükség egyéb biztonsági jelre. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik. Felhívjuk figyelmét, hogy az eTicket önmagában érvényes és jogosít fel a belépésre. Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön eTicket-jéről. Mivel a vonalkódolvasó rendszer nem érzékel különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ leolvasott eTicket-et fogadják el a rendezvény szervezői eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező eTicket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.
Az eTicket-et a rendszer email-ben küldi el a Vásárlónak.
Kérjük, minden megvásárolt jegyhez egyenként nyomtassa ki az elküldött PDF dokumentum összes oldalát! A PDF dokumentum megnyitásához Adobe Reader programra lehet szüksége, mely szüksége esetén ingyenesen letölthető: Adobe Reader letöltése.
Az eTicket kizárólag kinyomtatva érvényes, a helyszínen név, foglalási kód bemondása alapján nem lehetséges a Rendezvényre való belépés, ezért kérjük, hogy az eTicket-ét minden esetben kinyomtatva hozza magával.

IV. Az eTicket megvásárlásának menete
4.1 A Kiválasztás
4.1.a A megfelelő weboldalon válassza ki az "On-line jegyvásárlás" fület, vagy a keresőbe írja be annak a Rendezvénynek a megnevezését, amelyen részt kíván venni.
4.1.b A "Termékek megnevezése" listából válassza ki az Ön által megvásárolni kívánt Rendezvényt és jegytípust, és a "+", valamint a "-" jel használatával jelölje meg, hogy hány jegyet kíván megvásárolni. A kosárban egymás alatt felsorolva látható a kiválasztott rendezvény neve, az igényelt jegytípus, a jegy egységára, az igényelt darabszám, és a fizetendő végösszeg.
Szükség esetén a "Törlés" gomb megnyomásával üríthető a kosár tartalma.
Kattintson a tovább gombra.
4.1.c Ellenőrizze a "kiválasztott termékek"/ "kosár" oszlopban szereplő adatokat, majd írja be az e-mail címét értelemszerűen, kétszer egymásután a megjelölt mezőbe. A rendszer az itt megadott címre fogja Önnek küldeni, a megvásárolt eTicket-et.
4.1.d Figyelmesen olvassa el a jegyvásárlásról szóló általános tájékoztatót és ÁSZF-et és tegyen egy pipát a vonatkozó kockába, ha azt elfogadja.
4.2 SZÁMLA
4.2.e Amennyiben számlát igényel a vásárlásról, kérjük, töltse ki a számlázási adatok mezőt.
A Számlát a Szervező a Vásárlástól számított 10 munkanapon belül postai úton küldi meg az Ön által megadott címre.
Kattintson az OK gombra.
4.3 FIZETÉS
A fizetés megkezdése előtt figyelmesen ellenőrizze a kiválasztott jegyek adatait. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetőek.
4.3.f Az eRegistrator rendszer Önt közvetlenül az OTP Bank honlapjára irányítja.
Fontos megjegyezni, hogy a rendszer nem csak az OTP Bank által kibocsájtott bankkártyákat fogad el, vásárlásra bármelyik másik bank által kibocsájtott megfelelő típusú bankkártya használható.
4.3.g Kattintson az Ön által választott fizetési módra, majd értelemszerűen töltse ki az űrlapot és kattintson az elküld gombra, a megjelenő ellenőrző oldalon, ismét kattintson az elküld gombra ezzel megtörténik a fizetés.
Fontos megjegyezni, hogy a bankkártyszámok megadása során az adatátvitel az OTP Bank saját, védett adatkapcsolati csatornáján történik.

4.4 Az eTicket átvétele
4.4.h A rendszer email-ben automatikusan elküldi Önnek a megvásárolt jegyeket.
Minden jegy külön lapon jelenik meg a mellékletben.
4.4.i Nyomtassa ki a jegyeket és hozza magával a rendezvényre az összes lapot és mutassa be a bejáratnál.

4.5 Hiba a tranzakció során
Amennyiben hiba lépett fel a tranzakció során, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat! Ne indítsa újra a vásárlást!
Ha a jegyek a vásárlás időpontjától számított 1 órán belül nem érkeznek meg Önhöz, jelezze az ügyfélszolgálatunkon az ugyfelszolgalat@eregistrator.hu vagy a (+36 30 9245-218) telefonszámon. A vásárlás sikeres lebonyolítása nem függ a visszaigazolás megküldésétől. Kommunikációs hiba is okozhatja, hogy Ön nem kapja meg a rendelt jegyeket. Ezesetben is kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal!

V.
Adatainak tárolása, védelme

Szolgáltató a vásárláskor megadott adatokat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi, esetleges bizonyítása érdekében tárolja, azt harmadik félnek nem adja át. Adatainak kezelésekor a cég az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.
Az eRegistrator Webshop Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, internetes felületen történő regisztráció során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról: e-mail cím, számlázási cím. Ön a jelen Tájékoztató elfogadásával ezennel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig a szükséges adatokat nyilvántartsa és kezelje. Szolgáltató szavatolja, hogy az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.
A fizetési tranzakció során megadott kártyaszámot, lejárati dátumot, ellenőrző kódot Szolgáltató nem tárolja, azt kizárólag az OTP Bank fizetési rendszere kéri be, és használja fel.

VI.
Ügyfélszolgálat
Telefonos, internetes ügyfélszolgálat

A Rendezvényekkel kapcsolatosan felmerülő, további kérdéseivel, kérjük, forduljon Szolgáltató ügyfélszolgálatához: E-mail cím: ugyfelszolgalat@eregistrator.hu Tel.: +36 1 263-6022 (hétfőtől péntekig (munkanapokon) 9.00-17.00 óra között)
Hétvége és ünnepnap 10-19 óráig technikai ügyelet: +36 30 9245-218
A hétvégi ügyeleti telefonszám kizárólag abban az esetben hívható, ha szombat-vasárnap vásárol ugyanazon hétvégére belépőjegyet. Minden más esetben hívja a +36 1 263-6022) telefonszámot a fent jelzett időben.
Amennyiben technikai kérdése merülne fel, a HelpDesk szolgáltatásunkat munkanapokon 9-17 óráig érheti el.
Tel: +36 1 263-6022
E-mail cím: ugyfelszolgalat@eregistrator.hu

Amennyiben a Szentjánosbogár-sétákkal, kapcsolatban szeretnének további információt, úgy a www.bogarmester.hu oldalon tájékozódjanak, vagy hívják a +36 20 4248995-ös telefonszámot.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a szentjánosbogár-rajzás időpontját a szentjánosbogarak határozzák meg, az egyes helyszíneken a rajzás intenzitását pedig a Természet szabályozza, s az időjárás fontos szerepet játszik ezen érzékeny kis lények életében. Melegebb időben a rajzás dátuma korábbra tolódhat. A gyors hőmérséklet csökkenés hatására pedig a rajzási időszak lerövidülhet. A fenti okok miatt a szentjánosbogár-séták látványa minden esetben más és más lehet.

Mivel a túraútvonal fás területen vezet, szélvihar esetén (amikor a rovarok amúgy sem szeretnek röpülni) az adott helyszínen az esti séta a látogatók biztonsága érdekében elmaradhat. A pillanatnyi döntést a helyszínt ismerő, és ott jelen lévő szakvezető hozza. A megvásárolt jegyet ez esetben természetesen a túravezető másnapra érvényesíti.

A Szentjánosbogár-sétákon mindenki saját felelősségére vesz részt.

VII.
Szolgáltató Webshop Tájékoztató közzététele

Szolgáltató a WebShop tájékoztatót a honlapján teszi közzé és fenntartja magának a jogot annak megváltoztatására. A mindenkori ÁSZF a Szolgáltató honlapján történő közzététel napján lép hatályba.

VIII.
Alkalmazandó jog

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdéseket illetően Szolgáltató tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, különösen de nem kizárólag a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések és a távollevők közötti szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) korm rendelet rendelkezései irányadók.