1. Termékek kiválasztása
  2. Adatok megadása
  3. Fizetés
Automobil és Tuning Show 2021. augusztus 27-28-29


FIGYELEM! A belépőjegyeket limitált példányszámban, a rendezvény adott napjaira tudja megváltani. A jegyek csak a választott nap(ok)ra érvényesek, a rendezvény másik napján nem lehetséges velük a belépés – tehát pl. szombati napijeggyel kizárólag augusztus 28-án, szombaton tud belépni a rendezvényre. Jegyeink a készlet erejéig elérhetők.


Az Automobil és Tuning Show 2021 a mindenkori járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve ezen az oldalon találod meg, kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!


Termék Egységár Mennyiség
NEMZETKÖZI AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2021 online belépőjegy - bármely napra A megvásárolt jegy egy személy egyszeri belépésére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján!
5 900 Ft db
NEMZETKÖZI AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2021 online családi belépőjegy - bármely napra A megvásárolt jegy két felnőtt és két (a belépés időpontjában) 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján.
Az életkort kérésre igazolni kell!
6 éves kor alatt a belépés ingyenes.
14 500 Ft db
NEMZETKÖZI AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2021 online gyermek belépőjegy - bármely napra A megvásárolt jegy a belépés időpontjában 14 éven aluli gyermek egyszeri belépésére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján.
Az életkort kérésre igazolni kell!
6 éves kor alatt a belépés ingyenes.
4 500 Ft db
Összesen: 0 Ft
Gyakran Ismételt Kérdések
Általános Szerződési Feltételek
OTP Bank tájékoztató a kártyás fizetésről
Simplepay tájékoztató a kártyás fizetésről
A webáruház üzemeltetőjének adatai