Cégnév:J&J PSV Kft
Standok:
B pavilon: B8
A szabad terület: JANDJPSV
Újdonság rövid neve:FOGMAKER
Újdonság leírása:TŰZVÉDELEM MEZŐGAZDASÁGI GÉPEKHEZ - A biztonság ne legyen mpromisszum kérdése.

A KIHÍVÁS...
A mezőgazdasági gépek éghető anyagokkal, például szénával és szalmával teli környezetben dolgoznak. A traktorok, bálázók, kombájnok és hasonló gépek nemcsak befektetésként értékesek, hanem az aratás során megtermelt bevétel miatt is, amikor szinte megállás nélkül működnek. Egy tűzesetnek súlyos következményei lehetnek magára az egész gazdaságra (farmra), valamint a környező közösségre is. Világszerte számos biztosító írja elő, hogy a mezőgazdasági gépek rendelkezzenek valamilyen tűzvédelmi rendszerrel, és előfordulhat, hogy katasztrófa esetén nem segítenek, ha a munkagépen, vagy egyéb mezőgazdasági termelő eszközön nem volt megfelelő védelem. A belső égésű motorral rendelkező erő,- és munkagépeken a tűz leggyakrabban a motortérben kezdődik, ahol észrevétlen maradhat egészen addig, amíg a lángokat már majdnem lehetetlen kézi tűzoltókészülékkel eloltani.

...ÉS A MEGOLDÁS
A Fogmaker több évtizedes tapasztalattal rendelkezik tüzek észlelésében és elfojtásában, melynek köszönhetően a rendszer vészhelyzetben a lehető legjobb tűzvédelmi teljesítményt nyújtja. A rendszert a J&J (PSV) Kft-nél minden típusú mezőgazdasági berendezés egyedi igényeire szabjuk. A rendszer egy speciálisan összeállított vízbízás oltófolyadékból magas nyomás segítségével finom szemcsés vízpárát hoz létre, mely védi a motorteret, hidraulikus elemeket és hasonló magas kockázatú területeket. A rendszer mindig aktív, működése teljesen automatikus, áramellátástól független. Az elnyújtott kiürítési idő kiváló hűtőhatást eredményez, ami megakadályozza az újra gyulladást. A Fogmaker rendszer számos nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint az új Eco1 folyadékunk 100%-ban PFA-mentes, és ezüst szintű Greenscreen tanúsítványt kapott.

Magyarországon a J&J (PSV) Kft. mint importőr, kizárólagos forgalmazó együttesen biztosítja a szerviz és alkatrészellátást országos lefedettséggel. Tudjon meg többet a FOGMAKER rendszerről honlapunkon és arról, mit tehetünk mezőgazdasági gépeinek védelme érdekében:

www.fogmaker.hu
Kép:0038981347381.png