Cégnév:BUILDING PRODUCTS KFT.
Stand:
B pavilon: B34
Újdonság rövid neve:* Silófedés EPDM gumifóliával
Újdonság leírása:A tárolt takarmányok védelme a nedvesség és az oxigén hatásaitól kulcsfontosságú az állattenyésztéssel foglalkozó gazdaságok egészségének és jövedelmezőségének szempontjából. Ez ugyanolyan fontos a biogázüzemekben, az energiaveszteség elkerülése érdekében.
GeoSmart EPDM gumifólia formájában egyszerű, tartós és fenntartható megoldást kínálunk falközi- és kazalsilók lefedésére.
A GeoSmart EPDM előnyei
**Stabil** - a lefedett szilázson anélkül lehet közlekedni,hogy a gumifólia károsodna.
**Tartós** - a fóliát úgy terveztük, hogy bírja az UV-sugárzástés vízálló legyen, így többször is felhasználható.
**Nagyon alacsony folyadék- és gázáteresztés** - optimális szilázsvédelmet biztosít.
**Rugalmas (-45°C-on is) és elasztikus (> 300%)** - beépítésekönnyű, és mivel kiválóan illeszkedik az alatta lévőfelületre maximális zárást biztosít.
**Gyors telepítés** - a gumifólia nagy leplekben kapható,és könnyen felveszi a falközi- és a kazalsilók formáját.Súlya miatt nincs szükség abroncsokra, a helybentartáshoz kevesebb nehezék is elegendő.
**Könnyű javítani** - egyszerűen megragasztható akártöbb év használat után is.
**Környezetbarát** - A GeoSmart EPDM kémiailaginert, amely nem bocsát ki szennyező anyagot sema levegőbe, sem a vízbe. Mivel több évig, újra ésújra használható, lényegesen csökkenti a gazdasághulladéktermelését.
**Magas súrlódási szög** - megkönnyíti a beépítést éscsökkenti az elcsúszás miatti balesetek kockázatát.
**Önkioltó** - a GeoSmart EPDM gumifólia nem ég tovább,ha a hőforrást eltávolítják.
MÉRETEK:
A GeoSmart EPDM fólia vastagsága 0,8 mm, súlya 0,76 kg/m?. Több féle méretben kapható, hogy bármely falközi, valamint kazalsilóhoz megfelelő fedést biztosítson. A gumifóliát 2,2 m hosszú tekercsmagra tekerjük fel és raklapokon szállítjuk. Egyedi projektek esetén kérjük, lépjen kapcsolatba helyi forgalmazójával.
KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS:
A GeoSmart EPDM gumifólia egyáltalán nem vagy kevés karbantartást igényel. Ajánlott rendszeresen ellenőrizni az állapotát, és sérülés esetén azonnal megjavítani. A javításokat egyszerűen elvégezheti a Firestone EasySealant segítségével, akár több éves használat után is.
Kép:0035841142023.jpg