Cégnév:ANDL Kft.
Stand:
H pavilon: H2A
Újdonság rövid neve:AS-Motor AS 1000 Ovis RC rádiótávirányítású lengőkéses szárzúzó
Újdonság leírása:Az autópálya rézsűk, a vasúti töltések, a gátak, a napelemparkok, vagy a szélerőművek gyakran komoly kihívásokat jelentenek a zöldterület fenntartók és a szolgáltatók számára: a nehezen megközelíthető, járhatatlan és meredek területeket rendszeresen karban kell tartani. Az egyszerűen kezelhető RC távirányítóval és hatalmas nyírási teljesítményével az AS 1000 OVIS RC megfelel ennek a kihívásnak. A távirányítású szárzúzóval kényelmesen és intuitív módon nyírhat biztonságos távolságból. Az alacsony teljes magasságnak (mindössze 69 cm) és a mélyen ülő Vanguard Professional motornak, valamint az optimális olajellátásnak köszönhetően a szárzúzó tökéletes súlyponttal rendelkezik - ez az előfeltétele az extrém lejtőképességnek és az alacsony akadályok alatti nyírásnak. A mérsékelt, 419 kg-os működési súly garantálja a maximális talajvédelmet, rendkívül alacsony az egy négyzetcentiméterre ható tömeg.

Az AS 1000 OVIS RC a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálja. A nagy mozgástartománynak köszönhetően a robosztus gazvágó tökéletesen alkalmazkodik az egyenetlen talajhoz, és megakadályozza a vágószerkezet sérülését.

Az AS 1000 OVIS RC a vízszintes Vanguard Professional V-motor hatalmas erejét optimálisan használják ki. A 23 LE maximális teljesítményű Vanguard motor és a AS 1040 YAK sorozat jól bevált alkatrészei megtalálhatóak az új AS 1000 OVIS RC-ben.

A különleges profilú hevedertalpak stabil és maximális tapadást tesznek lehetővé meredek lejtőkön. A hevedertalpak feszítése gyorsan és könnyen akár helyszínen is elvégezhető az integrált gyorskioldó rendszernek köszönhetően. Az automatikus, mechanikus rögzítőfék további biztonságot nyújt a lejtőn végzett munkák során. Kompakt méreteinek köszönhetően gyorsan és egyszerűen szállítható.

A karbantartást nem igénylő tengelycsapágyak, a robusztus hidraulikus motorok és a nagy térfogatú üzemanyagtartály a hosszú munkanapok alapját képezik nehéz terepen és magas fűben. Az AS 1000 OVIS RC karbantartása esetén mindenhez könnyedén hozzáférhetünk. A rendszeres karbantartást könnyen elérhető szerviz fedelek segítik. Az AS 1000 OVIS RC nagyon alacsony karbantartási igényű és költségű. Y- késekkel és kalapácskésekkel is felszerelhető a 100 cm széles vágóasztal. Alacsony négyzetcentiméterre eső súlyának köszönhetően a rézsűk rongálódása szinte kizárt.
Kép:0031751748095.jpg